eerste 100 unieke bezoekers websiteDat de nieuwe website al binnen enkele weken ingericht en online stond, was al een prestatie op zich. Maar nu is ook nog bínnen 10 dagen de eerste barrière genomen.
De 100ste unieke bezoeker heeft de website bezocht. Eigenlijk zijn het pas 9 dagen, zelfs nog géén 200 uur, sinds de nieuwe website klaar was om online te gaan. Het was dat het wat langer duurde voordat álle servers over de hele wereld wisten dat de Maassluise Harmonie verhuisd was met haar website. Want de migratie was dan per 30 september eind van de avond, de eerste bezoekers buiten de beheerders, konden pas in de loop van de avond van de 1e oktober het resultaat bekijken. Maar nu, 8 x 24 uur later, hebben al heel wat bezoekers de site gevonden. En velen daarvan hebben al meerdere bezoeken afgelegd. We hopen dan ook dat de nieuwe site een vast bezoekpunt zal worden voor leden en geïnterresseerden. Leden hebben daarbij nog de mogelijkheid een inlogcode aan te vragen om de speciale pagina met ledeninformatie te bezoeken.