Repetitie met Sybren Bijleveld

Sybren repeteert solowerken

Afgelopen zaterdag 13 oktober heeft het A-orkest de hele dag gerepeteerd voor het concert van zaterdag 27 oktober a.s.
’s Morgens waren er gescheiden groepsrepetities: het “hout”, onder leiding van klarinettist en gastsolist Sybren Bijleveld, heeft hard gewerkt aan o.a. het prachtige stuk Virtuoso van André Waignein. Sybren zelf zal tijdens het concert de solo op klarinet ten gehore brengen. Tegelijkertijd hebben het “koper” en het “slagwerk” op een andere plek gerepeteerd onder leiding van dirigent Sebastiaan Hettema.

Na de gezamenlijke lunch heeft het hele orkest ’s middags gewerkt om de puntjes op de i te zetten voor het concert. Naast stukken als All night long (Lionel Richie) en A tribute to Sammy Davis jr. werd er vooral veel aandacht gegeven aan de twee solowerken die Sybren Bijleveld zal spelen tijdens het concert. En dat belooft erg mooi te worden!