Zaterdag 27 oktober geeft de Maassluise Harmonie haar najaarsconcert van het jubileumjaar 2012. Het zal het eerste grote concert in Maassluis zijn onder leiding van de nieuwe dirigent Sebastiaan Hettema.
De aanloop naar dit concert was kort en druk: vlak voor de zomerstop nam de nieuwe dirigent Sebastiaan Hettema het stokje over van Martijn Krijnen, de dirigent die ruim 10 jaar voor het A-orkest van de Maassluise Harmonie heeft gestaan. Na de zomerstop volgde al snel een optreden op de Dag van de Cultuur en twee weken erna de jubileumreis naar Limburg, waar het orkest ook 3 concerten heeft gegeven.

De laatste paar weken is er dan ook hard gerepeteerd om de laatste puntjes op de i te zetten, niet alleen op de wekelijkse donderdagavond, maar ook op een repetitiedag in eigen gebouw De Notenbalk.

Wat kunt u aanstaande zaterdag verwachten? Een gevarieerd concert met o.a. de volgende werken:

• Camelot Chronicles van Philip Sparke
  • Seven years in Tibet van John Williams
  • Madurodam van de Nederlandse componist Johan de Meij
  • Stevie Wonder, Lionel Richie en Sammy Davis jr.

Bovendien zal klarinettist Sybren Bijleveld als solist optreden met ‘Virtuoso’ van André Waignein, en pakt hij uit met ‘Immer Kleiner’ van componist Schreiner.

Natuurlijk zal ook het BOMH, het B Orkest, niet ontbreken. Onder leiding van Jaap Cats zullen zij diverse stukken spelen.

De presentatie zal in handen zijn van Christine Smithuis. Ons concert begint om 20.00, zaal open om 19.30. Waar? Theaterzaal De Uiver, Uiverlaan 20, Maassluis