500Op donderdagavond 8 november, slechts een ruime maand (de 39ste dag) na introductie van onze vernieuwde website, mochten we onze 500ste bezoeker verwelkomen!

Wie het precies  was weten we uiteraard niet. Wél dat het een nieuwe bezoeker was, waarschijnlijk wonend in Zuid-Holland. Maar het kan ook Vlaanderen of Noord-Holland geweest zijn. Hopelijk voelde deze bezoeker zich direct te gast op onze website, en is er gevonden wat er gezocht werd. En misschien was onze bezoeker wel toevallig op onze site terecht gekomen en was aangenaam verrast. Uiteraard geldt deze wens voor alle bezoekers die we tot nu toe hebben mogen ontvangen uit heel Nederland, en zelfs al enkele bezoekers uit andere landen. Maar de meeste bezoekers komen uit onze eigen regio.

Uiteraard hopen we dat álle bezoekers zich op onze website welkom voelen, en kan ieder vinden wat hij of zij wil weten. Mocht dat niet zo zijn, is er altijd de mogelijkheid om een reactie te sturen naar de redactie of websitebeheerder.

Is er onder onze bezoekers nog een geïnteresseerde ondernemer die onze vereniging wel zou willen steunen bij onze social media activiteiten, dan bestaat er de mogelijkheid tot het adverteren op onze goed bezochte website. Interressse? Neem contact op met de websitebeheerder om u te laten informeren naar de mogelijkheden.

Deel dit via;