Het is inmiddels al een traditie in Maassluis: het Kerstconcert van de Maassluise Harmonie & Kinderkoor Wonderwijs in de Immanuelkerk. Ook dit jaar bent u weer van harte welkom om te komen luisteren op vrijdag 21 december om 19.30 uur. En natuurlijk mag er weer volop meegezongen worden!

Tussen 19.30 en 20.45 kunt u genieten van zowel traditionele kerstliedjes als de liedjes die in december vaak op de radio te horen zijn. Natuurlijk zullen zowel de kinderen van Wonderwijs als de orkestleden van de Maassluise Harmonie ook met nieuwe kerstliedjes en stukken komen.

Daarnaast zal de bekende Maassluise zangeres Marjan de Groot dit jaar voor de tweede keer als gastsoliste optreden.

Na afloop sluit Big band The Harmonymasters de avond in swingende kerstsfeer af, terwijl u kunt genieten van glühwein, chocolademelk en tulband.

De toegang is ook dit jaar weer helemaal gratis, al hopen we natuurlijk wel op een bijdrage in de collectebus om de kosten een beetje te drukken!

Tot ziens op vrijdag 21 december in de Immanuelkerk te Maassluis