IKerstbal 2012 Maaslandn de week voorafgaande aan Kerst waren er meerdere muzikale activiteiten te beleven met muzikale inbreng van het A-orkest en big band The Harmonymasters. Vooral de muzikanten van de big band hadden het er maar druk mee.
Op de 15e december speelden zij in het Winkelhart van Spijkenisse tijdens de Kerstmarkt, en ’s avonds verzorgden zij de muziek tijdens het Kerstbal in zalencentrum ’t Trefpunt in Maasland. Zowel in Spijkenisse als in Maasland was er voldoende belangstelling. In Spijkenisse uiteraard van het winkelend publiek, en in Maasland waren zo’n kleine 50 dans-, dan wel muziekliefhebbers aanwezig die genoten van de vele door Carel v.d. Wissel tot swingende variaties gearrangeerde oude en nieuwere kersthits.

kerstconcertOp vrijdag de 21e was het de beurt aan het A-orkest om samen met kinderkoor Wonderwijs en solistzangeres Marjan de Groot in de Immanuelkerk al weer het 5e Kerst-Mee-Zing-Concert te verzorgen. Ook deze keer was het weer een zeer druk bezocht evenement, waarbij niet alleen het A-orkest en Wonderwijs zich weer van hun beste kant lieten horen. Ook het publiek gaf weer blijk van veel verborgen talent tijdens de vele samenzangliederen. Bijzonder te noemen waren de uitvoering van 3 delen uit De Notenkraker-suite door het A-orkest, en de  solozang van Marjan de Groot.

Na afloop was er gelegenheid om onder het genot van warme chocomel of Glühwein met lekkere tulband, te luisteren naar de swingende kerstmuziek van bigband The Harmonymasters.
Kijk voor foto-impressies van bovengenoemde optredens op Facebook.