Afgelopen zaterdag was er een repetitiemidhoutgroep 2-2-13dag voor het A-orkest in ons verenigingsgebouw De Notenbalk. Vanaf half 12 druppelden de leden van het A-orkest binnen, terwijl de laatste noten door bigband The Harmonymasters gespeeld werden. The Harmonymasters repeteren momenteel voor de dansavond op 9 maart in Maasland.

Het A-orkest is op koers voor het voorjaarsconcert, dat na enkele datumwijzigingen, nu definitief op vrijdag (!) 12 april zal plaatsvinden in de Immanuëlkerk in Maassluis-centrum.

De repetitiemiddag was ingedeeld in studieblokken. Van 12 uur tot half twee studeerden de hout- en kopergroep apart, onder respectievelijke leiding van Peter Habraken en Sebastiaan Hettema. En na een gezamenlijke lunch in de bovenzaal, werd de middag verder gevuld met een orkestrepetitie in de benedenzaal.

repetitiemiddag 2-2-13Er werd vooral gerepeteerd op de grote stukken die op het concertprogramma staan. Met name Danzon no. 2 van Arturo Marquez, en Armenian Dances van Alfred Reed, worden straks geacht de hoogtepunten op het concertprogramma te worden.

Uiteraard staat er méér op het concertprogramma, maar daar zullen we u in vervolgnieuwsberichten over informeren.

Overigens is het nu al mogelijk via de website kaarten te reserveren voor het concert.