Van 4 t/m 17 maart is er weer de Rabobank Clubkas Campagne. Dit initiatief van  van Rabobank Westland, biedt leden van de bank de kans om 5 stemmen te verdelen over deelnemende verenigingen en/of stichtingen naar eigen keuze.

rabobank_clubkascampaagneUiteraard hopen we dat ook onze vereniging tot een van uw favorieten behoord, en dat u ons 2 van uw stemmen (het maximale aantal toe te kennen aan één deelnemer) gunt, want wat extra centen in deze tijden dat subsidies steeds onzekerder worden, zijn altijd welkom. Uiteindelijk bepaald het aantal uitgebrachte stemmen per vereniging, welke financiële bijdrage elke vereniging en/of stichting zal ontvangen van het totaal te verdelen bedrag dat de Rabobank hiervoor heeft gereserveerd.

Indien u lid bent van Rabobank Westland heeft u op vrijdag 2 maart een brief ontvangen van de Rabobank met uw inloggegevens voor het uitbrengen van uw stemmen.
Ga voor deelname en het uitbrengen van uw stemmen naar de actiesite van Rabobank Westland. Uw stem uitbrengen kan van 4 t/m 17 maart.

Alvast bedankt als u uw stem(men) aan ons wilt geven!