201312april FlyerOp vrijdagavond 12 april 2013 zal de Maassluise Harmonie haar jaarlijkse voorjaarsconcert geven in de Immanuelkerk in Maassluis.

Het repertoire dat het orkest deze avond ten gehore zal brengen is zeer afwisselend te noemen. Van het prachtige, gedragen Adagio van Gustav Mahler wordt u meegenomen naar de Armenian Dances van de Amerikaanse componist Alfred Reed. Een stuk dat gebaseerd is op verschillende Armeense volksliederen.

Vervolgens maken we een uitstapje naar Latijns-Amerika met het swingende Danzón No.2 van de Mexicaanse componist Arturo Márquez. Het orkest zal bij dit stuk aangevuld worden door een piano.

Na de pauze kunt u genieten van de filmtrilogie “The Lord of the Rings“. Van deze filmmuziek hoort u:

• The fellowship of the ring
  • The two towers
  • Into the west (uit deel 3: The return of the king)

En tot slot het Spaanse stuk Malagueña van Ernesto Lecuona.

Natuurlijk zal het B-orkest (BOMH) ook van zich laten horen tijdens deze avond.

Het concert vindt plaats op vrijdagavond 12 april in de Immanuelkerk in Maassluis. Aanvang: 20.15 uur.