bb THM 20110528-05Traditiegetrouw verzorgt bigband The Harmonymasters in juni altijd een optreden als afsluiting van het muziekseizoen. Dit jaar waren er in juni zelfs nog 2 optredens te verzorgen, alvorens de leden van een welverdiende vakantie konden gaan genieten.

Allereerst was er op 1 juni een ‘luister- en dansavond’ onder de noemer ‘Interbellum’-avond in ’t Trefpunt in Maasland. Het programma van dit optreden bevatte muziek uit de 20-er en 30-er jaren van de vorige eeuw. De periode tussen de twee wereldoorlogen in, het interbellum. De avond was niet specifiek bedoelt als dansavond, maar een ieder was uitgenodigd om een dansje te wagen op de uitstekende dansvloer. De avond voldeed volledig aan de opzet. Er werd weinig gedanst, maar het aanwezige publiek genoot volop van de gespeelde muziek. Aangezien het geen druk bezochte avond was, werd het een gezellig intiem onderonsje.

MDdag13Het tweede optreden vond plaats tijdens de Midden-Delfland Dag 2013, welke gehouden werd op 15 juni. The Harmonymasters traden op op de Kernlocatie Pynasplein in Maasland. Daar verzorgde de bigband tussen 2 en 4 uur een programma van goed in gehoor liggende swingende bigbandmuziek, zoals het ooit bedoeld was toen er nog geen vermaak was in de vorm van televisie en nog niet iedereen radio had. Oude muziek, die nog steeds door veel mensen zeer gewaardeerd wordt. Na deze optredens neemt de bigband vakantie.

Deel dit via;