Ooptreden Antwerpen 7-7-13p zondag 7 juli reisde het A-orkest af naar Antwerpen om daar op de Groenplaats een kort concert te geven met een programma van lichte muziek.
Speciaal voor de gelegenheid werd het Belgische publiek getrakteerd op wat Nederpop en goed in het gehoor liggende gevarieerde muziek van vroeger en nu.

Omdat niet alle leden in de gelegenheid waren om mee te reizen naar België, werd er samengewerkt met politie harmonievereniging Hermandad uit Rotterdam. Ook een orkest waar Sebastiaan Hettema dirigeert. Op deze manier beschikten we toch over een volledig orkest, zelfs wel groter dan we gewend zijn.

kiosk-antwerpen-groenplaats

Het concertje in de muziek tent op de Groenplaats in het centrum van Antwerpen had ruime belangstelling van het in grote aantallen aanwezige internationale publiek. Na het optreden konden de muzikanten nog nagenieten van het prachtige Antwerpen. De dag werd afgesloten met een BBQ in de tuin van de dirigent in het nabij gelegen Brecht.