Door een jammerlijke samenloop van omstandigheden is het Najaarsconcert, dat voor 26 oktober aanstaande gepland stond opgeschort. In gezamenlijk overleg hebben bestuur dirigent en concertcommissie de moeilijke beslissing genomen om het concert uit te stellen. Dit door een vervelende samenloop van omstandigheden die het orkest zodanig treffen dat het onmogelijk werd om met een compleet orkest aan te treden.

Het is zover bekend de eerste maal dat een soortgelijk beslissing genomen is. En het was dan ook zeer zeker een moeilijke beslissing.

Van uitstel komt echter geen afstel. Het concertprogramma zoals gepland wordt behouden, maar zal nu plaats vinden als Voorjaarsconcert op zaterdag 8 maart 2014.

Kaarten die al gekocht of gereserveerd zijn blijven geldig. Maar mocht het zo zijn dat de kopers nú al weten dat zij 8 maart 2014 níet kunnen komen, is restitutie mogelijk. Met de kopers die met naam bekend zijn wordt contact opgenomen. Een ieder die kaarten heeft gekocht en denkt niet met naam bekend te zijn kan middels een formulier contact opnemen met het bestuur om dit te melden.
We vertrouwen op een ieders begrip.

Het eerst komende geplande optreden is nu het kerstconcert op zaterdag 21 december in de Immanuelkerk te Maassluis.