December wordt een drukke maand voor de Maassluise Harmonie, met optredens voor zowel het A-orkest, B.O.M.H. én bigband The Harmonymasters.

The Harmonymasters bijten de spits af met een optreden in Maasland. Tijdens het jaarlijkse Lichtjesfeest spelen zij swingende kerstmuziek op het Kerkplein voor de Oude Pastorie. Een avond later zijn ze ook in Maasland, maar dan in ’t Trefpunt, waar zij Kerstbal organiseren. Daar spelen zij allerlei dansstijlen, maar dan wel gebaseerd op allerlei kerstmuziek.

kerstmannenbandOp zondag 15 december treedt de ‘gelegenheids-Kerstmannenband’ op tijdens de Koopzondag in het winkelhart van Maassluis. Zij hopen op sneeuw en véél winkelend publiek.

Op zaterdag 21 december hebben alle muzikanten wat te doen. ’s Middags spelen The Harmonymasters in De tuinen in Naaldwijk. ’s Avonds is het jaarlijkse kerstconcert in de Immanuelkerk, waar het A-orkest, met leden van B.O.M.H., samen met kinderkoor Wonderwijs er voor zorgt dat iedereen weer in de juiste kerststemming komt.
Na het concert doen The Harmonymasters in de hal daar nog een schepje bovenop, met een kort swingend programma tijdens de glühwein en chocomel met cake.

Tenslotte verleent het A-orkest op 24 december medewerking aan de Kerstnachtdienst in de Groote Kerk op het Schanseiland.

Voor alle tijd- en locatiegegevens verwijzen we u naar de agenda. Daar zijn alle activiteiten met alle gegevens terug te vinden.