Bigband The Harmonymasters is zelf begonnen met twitteren. Om niet meer afhankelijk te zijn van tweets via het twitteraccount van de harmonie, is een eigen account aangemaakt. En wel @Harmonymasters.
twitteraccount bb THMHiermee hoopt de bigband een eigen groep volgers aan zich te binden die op de hoogte willen blijven van nieuws en optredens door de bigband.

De al weer 30 jaar bestaande bigband gaat dus mee met social media. En laat hier mee blijken dat bigband niets ouderwets is, maar nog steeds iets biedt dat veel mensen aanspreekt; heerlijk swingende muziek waarbij je niet kan stil blijven staan of zitten.

Momenteel is de bigband op weg naar het optreden tijdens de Midden-Delfland Dag 2014, welke op 21 juni a.s. gehouden zal worden. The Harmonymasters spelen dan om ca. 10 uur ’s morgens bij de openingsfestivieiten bij het Lentizcollege in Maasland.

Deel dit via;