Hmuziekensemble 17-7-14 DrieMaashaveet was dan een kleine club muzikanten, er werd niet minder om gespeeld, op 17 juli in de DrieMaashave. Daar bracht een gelegenheidsensemble van enthousiaste orkestleden een leuk programma van lichte muziek voor de bewoners.
Dat het erg warm was lieten de muzikanten maar over zich heen komen. Een verkoelend ijsje in de pauze deed wonderen. En buiten in de schaduw was het dan nog wel uit te houden. Het publiek genoot met volle teugen.

Dit optreden was de opmaat naar de vakantie. De 18de juli werd de laatste repetitie gehouden, waarna van enkele welverdiende weken rust voor muzikanten en dirigent genoten kon gaan worden. Eind augustus gaat het orkest weer vol goede moed beginnen aan het nieuwe muziekseizoen.