Nu Sintkerstmannenband (4) (Large)erklaas het land uit is, bereidt de vereniging zich alweer volop voor op de naderende kerstperiode. Zowel het A-orkest als big band The Harmonymasters spelen de laatste weken veel kerstmuziek, en de Kerstmannenband is weer ad hoc geformeerd.

Vanaf vrijdagavond 12 december zal de kerstmuziek in vele vormen aan het publiek voorgeschoteld worden. Bigband trapt dan zeer swingend af tijdens het Lichtjesfeest in Maasland. Dit is tevens een promotionele opmaat naar het jaarlijkse Kerstbal in ’t Trefpunt, eveneens in Maasland, op zaterdag 13 december.

Zondag 14 december is er weer Kerstmarkt in Maasluis. Als de ad hoc Kerstmannenband dan optreedt op en rondom de Markt, zal dat zeker bijdragen aan het ultieme kerstgevoel.

Het A-orkest heeft het eerste optreden op vrijdagavond 19 december. Dan vindt het, alweer zesde, Kerst-meezing-concert plaats. Samen met kinderkoor Wonderwijs in de Immanuelkerk. Mooie en leuke kerstmuziek en -liedjes, afgewisseld met samenzang.
Na het concert nog nagenieten met glühwein en warme chocolademelk in de hal, met swingende kerstmuziek door The Harmonymasters.

Het laatste optreden is voor het A-orkest met de verzorging van de muzikale opluistering van de Kerstnachtdienst in de Groote Kerk op het Schanseiland.
Met dit optreden komt ook een eind aan de muzikale activiteiten van de vereniging voor 2014, en kunnen de muzikanten gaan genieten van een korte ‘kerstvakantie’,.

Verdere informatie over de genoemde optredens vindt u in de agenda van onze site. En volg ons ook op Facebook en Twitter. Zie hiervoor de linkjes onderaan deze pagina.