Maart. Voorjaar! Dus tijd om ons op te maken voor de voorjaarsoptredens en -activiteiten. Daarom wordt er door zowel het A-orkest, B.O.M.H. én The Harmonymasters volop gewerkt aan de muziek voor concert en dansavond.

Als laatste genoemd, maar als eerste op dBigband The Harmonymasters Kerstbal 2013e agenda; de jaarlijkse dansavond van The Harmonymasters. Deze zal op zaterdag 11 april plaatsvinden in de grote zaal van zalencentrum ’t Trefpunt aan het Kerkplein in Maasland. Momenteel zijn de bandleden volop bezig de puntjes op de i aan het zetten.

De opzet van de dansavond is als van ouds met gevarieerde, goed dansbare muziek. Dus voor elk wat wils.Niet zo van het dansen? De muziek is ook heerlijk om ontspannen naar te luisteren. Dus ook voor een avondje uit met vrienden gezellig met een drankje erbij lekker bijpraten. Géén probleem. Bestel kaarten via de aparte pagina.

Het A-orkest en het B.O.M.H. bereiden zich op hun beurt voor op het voorjaarsconcert. Dit zal op 18 april plaatsvinden in zaal de Uiver van de Koningshof. Het concert staat in het teken van het thema ‘sprookjes’. Dit zal niet alleen in het programma terug te horen zijn, maar ook te zien in de aankleding van de foyer en zaal. We hopen hiermee veel mensen in Maassluis en omstreken aan te spreken en vele bezoekers te mogen verwelkomen. Kaarten kunnen gereserveerd worden via de reserveringspagina.