Zaterdagavond 18 april bent u welkom in zaal De Uiver van De Koningshof voor het voorjaarsconcert van de vereniging.Het concert heeft als thema ‘Sprookjes’. Dit komt niet alleen tot uiting in de muziekkeuze, maar ook in de aankleding van de zaal en foyer

Het concert wordt dit keer geopend door B.O.M.H. onder leiding van Sybren Bijleveld. Zij brengen een kort programma van goed in het gehoor liggende muziek waarbij onder andere Assepoester voorbij komt.
Daarna neemt het A-orkest onder leiding van Sebastiaan Hettema het van hen over.
De muziekcommissie heeft een gevarieerd programma samengesteld waarin het thema ‘sprookjes’ zoveel mogelijk naar voren komt. Zo kunt u luisteren naar Hans & Grietje, Doornroosje, en de verhalen van Moeder De Gans. Ook komt Sneeuwwitje langs en nemen we u mee naar het mysterieuze Atlantis.

Speciale vermelding verdiend het Adios NJankoen de Haanonino, bekend van hét ‘sprookjeshuwelijk’ van de eeuw. Namelijk van koning Willem-Alexander en koningin Máxima. Toen uitgevoerd door Carel Kraayenhof, maar bij ons solistisch gebracht door Jankoen de Haan op de echte Argentijnse bandoneon.
Geniet nog een keer van de betoverende klanken van dit prachtige instrument, en ga in gedachte terug naar het wereldmoment van 02-02-02.
We raden u aan uw zakdoek bij de hand te houden.

Na het concert kunt u in de foyer nog gezellig napraten over wat u het mooiste vond van het programma. Dit met een hapje en een drankje én de klanken van big band The Harmonymasters. Zij verzorgen nog een uurtje gezellig muziek.

Kaarten voor het concert zijn te reserveren via de speciale pagina. Ook kunt u in de voorverkoop kaarten verkrijgen bij Maassluis Punt, Dr. Kuyperkade 25 Maassluis.
In de voorverkoop kosten kaarten € 6,50. Aan de zaal € 9,00.