Het muziekseizoen 2014-2015 zit er op. Waar The Harmonymasters en B.O.M.H. al eerder vakantie namen, is deze week ook het A-orkest met vakantie gegaan. De muzikanten en dirigenten kunnen genieten van enkele weken met een extra vrije avond. De laatste weken was het al wat minder druk tijdens de repetities, doordat veel leden al tijdens het voorseizoen met vakantie gingen.

Op sommige repetitieavonden werd dat helemaal niet erg gevonden, aangezien het door weersomstandigheden toch al warm genoeg werd in de repetitieruimte. Dat er dan wat minder warmte geproduceerd werd door warme lucht uitblazende muzikanten was dan alleen maar gunstig. Het was wel opvallend druk buiten het gebouw tijdens de koffiepauze en het drankje ná de repetitie. Even uitpuffen en afkoelen.

geboortegolf 2015Wat ook opvallend was in de laatste maanden, de afwezigheid van enkele dames van het orkest. Dit wegens zwangerschap van de dames. En zelfs de dirigent deed mee! Uiteraard betrof het zijn zwangere partner.

Alles bij elkaar was het een kleine geboortegolf binnen de gelederen van de vereniging. De dirigent werd papa van Lukas, onze percussioniste werd moeder van een dochter Sanna en tenslotte werd werd onze fluitiste moeder van Yannick.
Ook ontvingen we tussendoor nog een geboortekaartje van onze oud-trompettiste, die Stella verwelkomde.
En dan te weten dat de volgende zwangerschap ook al weer een feit is…..

Iedereen een fijne vakantie!