Furieadeconcert 2011

Furieade 2011

De vakantie is voor de leden achter de rug. Op een enkel lid na die vakantietijd wat ruimer interpreteert, worden de repetities weer door iedereen bezocht. En dat komt goed uit, want het beloofd een drukke oktobermaand te worden met meerdere geplande optredens.

Allereerst staat een optreden tijdens de jaarlijkse  Furieade op het programma. Het is al weer enige jaren geleden dat dit zo was, want het weer werkt niet altijd mee, en in 2012 was het tekort na onze jubileumreis. Hopend op mooi, in ieder geval droog weer, kunt u ons om ongeveer 14:30 u op de Stadhuiskade aan de havenkom van Maassluis vinden. Daar brengen we dan een klein uur een programma van lichte muziek, die u zeker bekend in de oren zal klinken.

Op 10 oktober kunt u het A-orkest ’s middags in de Immanuelkerk vinden. Daar wordt, in navolging van het ‘week-van-de-cultuur’-concert in juni, weer een concert in samenwerking met Kunst na Arbeid wordt verzorgt. Hier worden zowel door de verenigingen apart, als gezamenlijk muziekwerken ten gehore gebracht. Het beloofd een leuk matinee-concert te worden. Toegang is vrij.

En op de laatste dag van oktober verzorgt de vereniging samen met Harmonievereniging Lekkerkerk een dubbelconcert. Ook dit concert zal in de Immanuelkerk plaatsvinden. De samenwerking met Harmonievereniging Lekkerkerk is ontstaan doordat dirigent Leon Wolfs met enige regelmaat heeft ingevallen als dirigent bij het A-orkest. De orkesten zelf kennen elkaar niet, dus zullen ook de leden van beide orkesten benieuwd zijn naar elkaars presteren. We hopen dat we ook velen van u mogen verwelkomen. Bestel nu alvast kaarten met korting.