optreden Capelle 29-11-15(5)Nu het december is wordt het voor de vereniging ook weer drukker. Al enkele weken wordt er gerepeteerd op kerstmuziek. Bij zowel A-orkest, B.O.M.H. als big band The Harmonymasters. Laatst genoemde trok de deur achter zich dicht in november voor wat betreft de niet-kerstmuziek.

The Harmonymasters verzorgde op de valreep van november nog een optreden in Capelle a/d IJssel. Daar vierden maar liefst 4 personen hun 60ste verjaardag met elkaar én een danszaal vol genodigden. De sfeervolle big band muziek werd zeer gewaardeerd en droeg flink bij aan de feestelijke stemming.

Maar nu schakelt de hele vereniging over op de kerst-modus.
Het eerst komende evenement is het (alweer 8ste) Kerst-meezing-concert in de Immanuelkerk.

Zing met ons mee 2015Ook dit jaar kunt u vanaf 19:30 u weer genieten van de gezellige kerstsfeer die deze muzikanten samen zullen verzorgen. Deze editie hebben we zelfs twee ‘special guests’; de zangeres Saskia Floor en zanger Kelvin Wormgoor zullen samen met het orkest optreden onder leiding van gast dirigent Dick van der Plas.

Zodra u binnenkomt in de Immanuelkerk speelt het leerlingenorkest voor u al bekende kerstliedjes, en hierna kunt u naar zowel aparte optredens van Wonderwijs en het A-orkest van de Maassluise Harmonie als gezamenlijke kerstwerken luisteren.

Na het concert, wat een uurtje duurt, speelt big band the Harmonymasters in de hal nog even verder, terwijl warme chocolademelk, glühwein en tulband de sfeer zullen verhogen.

Na dit concert heeft de big band nog een optreden bij InBlik op zondagmiddag 20 december, tijdens een mini-indoor-kerstmarkt. Het A-orkest sluit de rij optredens met het verzorgen van de muziek voor de samenzang in de late Kerstavond-dienst in de Groote Kerk.
kerstconcert 19-12-2014 307

En met deze drukke kerstperiode eindigt het jaar 2015 alweer.
Maar ook in 2016 kunt u alle orkesten van onze vereniging weer horen tijdens de nu al geplande optredens.
Blijf op de hoogte middels Facebook en Twitter én deze website.