Freek Roelof2016 is nog geen week oud of onze aanhang is al weer uitgebreid met een zeer klein aspirant-lid. Onze fagottiste  mama Karin en papa Machiel werden 5 januari verblijd met een wolk van een zoon, Freek Roelof. We wensen het nieuwe gezin een fijne tijd.

Met dit heugelijke nieuws opende de voorzitter de mededelingen voorafgaand aan de eerste repetitie van het nieuwe jaar. We gaan ons nu opmaken voor de komende optredens, waarvan de eerste zich al volgende maand aandient.

Op 6 februari speelt het orkest mee bij een speciale middag van de jeugd van Muziek@Maassluis. Volg de berichtgeving hierover op Facebook en de Muziek@Maassluis.

Na de eerste repetitie was het nog tijd voor een nieuwjaarsborrel. Dit omdat de traditionele oudejaarsborrel niet plaats kon vinden door het samenvallen met 2e Kerstdag.
Dit maakte het enthousiasme om naar de nieuwjaarsborrel op zaterdag 9 januari er niet minder om. Het was dan ook gezellig druk. De aanwezige leden, al dan niet vergezeld van partners en/of kinderen werden onthaald met champagne en oliebollen.

MH nieuwjaarsborrel 2016 klein-1Voorzitter Jaap Cats keek terug op 2015 en blikte vooruit op 2016. Daarnaast waren er nog 2 leden die het verdiende om in het zonnetje gezet te worden.
Allereerst was daar onze hoorniste Anja Heine. Zij werd gehuldigd voor haar 25 jarig lid maatschap.
Dat er nog velen mogen volgen.

MH nieuwjaarsborrel 2016 klein-3Tenslotte namen we afscheid van onze es-bassist Teun van den Berg als actief lid. Na 63 jaar is hij gestopt als muzikant bij de vereniging. Hij werd benoemd als Lid van Verdienste.
Echter stoppen als muzikant is er nog niet bij, want hij blijft nog musiceren bij het Gewestelijk Senioren Orkest.