hobo-leerilngZaterdag 6 februari verleent onze vereniging haar medewerking aan een leerlingenmiddag van muziekschool Muziek@Maassluis. De middag begint om 15.00u in de Uiverzaal van De Koningshof, en de optredens duren bij elkaar ongeveer 5 kwartier. Er is geen pauze en toegang is gratis.

Tussen de optredens van de leerlingen van Muziek@Maassluis spelen B.O.M.H. en het A-orkest enkele leuke muziekstukken die speciaal op de jeugd zijn afgestemd.
Van Muziek@Maassluis zullen optreden onze eigen hobo leerlinge Tineke Oosterman, een gitaarkwartet, een vioolkwintet en het nieuwe kinderkoor van de muziekschool optreden.

B.O.M.H. speelt Puppet on a String, de mars Liberty Bell en The Cosby Show.
Het A-orkest zal de filmmuziek uit de Incredibles en de Lion King spelen. Dit laatste omdat het koortje hier Hakuna Matata uit zal zingen. Als voorproefje op ons voorjaarsconcert op 9 april zullen we nog deel III uit de Wind in the Willows spelen. Dit concert zal ook plaatsvinden in De Koningshof.