Vandaag is de nieuwe website online gegaan. Na bijna 4 jaar met de vorige website te hebben gewerkt, was het tijd voor iets nieuws. Er zijn in de loop van de jaren steeds meer verbeteringen en vernieuwingen doorgevoerd in de gebruikte plug-ins voor websites en daar is bij de vernieuwde website, waar nodig en gewenst gebruik van gemaakt.

Niet alle wijzigingen zijn voor iedereen te zien, omdat sommige aanpassingen in de afgesloten ledenpagina’s zitten. Maar de ‘looks’ en ‘feel’ van de vernieuwde site zullen de bezoekers die al vaker op onze website geweest zijn, zeker niet ontgaan. De uitstraling is compleet anders. Daarnaast is de website nog beter ‘responsive’ geworden. Dat wil zeggen dat de weergave nóg beter aangepast wordt bij het bekijken op smartphone of tablet. Inhoudelijk is er niet al te veel gewijzigd, alleen waar dat noodzakelijk was.

We hopen dat uw verblijf op de website u goed bevalt. Mocht u nog onvolkomenheden vinden, gebruik dan gerust een reactieformulier aan websitebeheer om ons daarvan op de hoogte te stellen.

Deel dit via;