Flyer Concert 2016Nu het voorjaar definitief lijkt te zijn aangebroken kunnen we ons ook weer richten op ons voorjaarsconcert, 9 april in de Koningshof. Zowel A-orkest, B.O.M.H. als big band The Harmonymasters bereiden zich ieder op eigen manier voor op de uit te voeren muziek.

Uiteraard zal het A-orkest weer het leeuwendeel van het concert voor haar rekening nemen. Zo komen het verhalende werk Wind in the Willows, Palladio en Canterbury Choral voor de pauze aan bod. Als afsluiting vóór de pauze treedt dan het B-orkest B.O.M.H. nog op.

Na de pauze gooit het A-orkest het over een heel andere boeg. De popmuziek komt op de lessenaar. Met Beat City wordt een ode gebracht aan de Haagse pop-scene van de jaren 70. Ook hedendaagse popmuziek komt voorbij, van zowel Nederlandse als buitenlandse zangeressen. Vertolkt door Esther Gijsbertsen maken Anouk, Ilse de Lange, Amy Winehouse en Claudia de Breij hun opwachting met bekende popsongs.
Speciale vermelding verdiend onze 1ste trompettist Wim van Velzen. Hij zal op bugel het bekende Sorry van Kyteman vertolken. Een prachtig nummer vol warme klanken.

Na het concert zal big band The Harmonymasters nog een kort programma presenteren in de foyer. Terwijl het publiek onder het genot van een drankje en hapje nog na kan praten.

Kaarten voor het concert zijn in de voorverkoop tegen gereduceerde prijs te reserveren via de website en te koop bij Maassluis Punt aan de Dr. Kuyperkade 25, Maassluis centrum.