Sinds juni 2012 staat het A -orkest van de Maassluise Harmonie onder leiding van Sebastiaan Hettema.

Sebastiaan Hettema werd geboren in 1974 te Rotterdam. Op 8-jarige leeftijd begon hij met pianolessen, maar op 11-jarige leeftijd koos hij voor de hoorn, waarin hij in 1998 eindexamen deed aan het Rotterdams Conservatorium. Hij studeerde bij Pieter Gouderjaan en later bij Martin van de Merwe en Bob Stoel.Tijdens zijn studie is Sebastiaan zich ook gaan oriënteren op het dirigeren.

Hij werkt freelance bij diverse professionele orkesten in binnen- en buitenland als hoornist. Zo heeft hij inmiddels al vele concertreizen gemaakt door Europa, Amerika en Rusland. Ook wordt hij regelmatig als solist gevraagd. In de zomer van 2003 maakte hij een tournee door Frankrijk met het eerste hoornconcert van Richard Strauss. Sinds mei 2002 heeft hij een vaste aanstelling als solohoornist bij de Marinierskapel der Koninklijke Marine.

Sebastiaan is, behalve bij de Maassluise Harmonie ook (gast)dirigent bij diverse andere orkesten.