Kaarten kunnen tot 3 dagen vóór het evenement via deze site besteld worden. Van de aangevraagde reservering ontvangt de besteller een bevestigingsmail.

Reserveringen zijn pas definitief als de verschuldigde bedragen zijn overgemaakt naar het bankrekeningnummer van de Maassluise Harmonie NL65RABO0131389653.

Betaling van het verschuldigde bedrag voor de te reserveren kaart(en) dient binnen 3 dagen na bestelling te geschieden. Anders wordt de reservering geannuleerd.

Bij het afhalen van de gereserveerde kaarten bij het afhaalpunt vóór aanvang van het evenement dient een print, van de via mail verzonden bestelbevestiging aan besteller, te worden overlegd als betalingsbewijs. Kaarten liggen klaar op bestelnummer.
Betaalde kaarten kunnen niet retour genomen worden. Kaarten zijn niet persoonsgebonden en mogen overgedragen worden aan een ander persoon. stuur dan de bestelbevestiging door naar de nieuwe gebruiker van de toegangskaarten.

Op bestelformulier ingevulde gegevens zullen niet anders gebruikt worden dan voor de administratieve afhandeling van de bestellingen.