Mini-tentoonstelling en live muziek

In de Week van de Cultuur zal er in De Notenbalk een mini-tentoonstelling te bezoeken zijn over de geschiedenis van 100 jaar Maassluise Harmonie. Deze tentoonstelling bevat naast veel foto ’s ook oude instrumenten en uniformen en ander materiaal die met de geschiedenis van de vereniging te maken heeft. Openingstijden zijn maandag 13 juni, dinsdag 14 juni en woensdag 15 juni ’s avonds van 19.00 tot 20.30 u in ons eigen gebouw De Notenbalk aan de P.J. Troelstraweg 13 te Maassluis. Koffie, thee of frisdrank is aan de bar verkrijgbaar.
Op woensdagavond is er tevens gelegenheid om even om de hoek te kijken bij de repetitie van het project ‘Pas Haleverwege’. Zij maken gebruik van de faciliteiten van De Notenbalk, maar repeteren in de loods achter ons gebouw.

Ook op vrijdagavond 17 juni is de tentoonstelling vanaf 19.00 uur te bezoeken. Het grote verschil met de eerdere avonden is het feit dat er deze avond ook live muziek verzorgt zal worden. En wel door De Saxgroep o.l.v. Alphons Alsemgeest, van big band The Harmonymasters, die momenteel non-actief is. Na afloop is er gelegenheid tot gezellig napraten met een drankje.

Een goed lezer merkt op dat de donderdag niet genoemd wordt. En dat klopt. Want donderdagavond speelt de harmonie op het pleintje voor de Koningshof. Daar arriveren vanaf ca. 19.45 uur de wandelaars van de Avond-4-daagse bij het eindpunt om hun medaille op te halen in de Koningshof.

Deel dit via;