Jubileumjaar afgesloten

De traditionele Oudejaarsborrel van 2017 stond dit maal in het teken van de afsluiting van ons jubileumjaar van het 95 jarig bestaan. Voorzitter Jaap Cats keek met de aanwezigen terug op een geslaagd jaar, met als hoogtepunten het jubileumreisweekend naar Zeeuws-Vlaanderen in september, het zeer geslaagde jubileumconcert in november én het druk bezochte Kerst-meezing-concert in december, dat alweer haar 10de editie kende.

Ook deze keer konden er weer enkele jubilarissen gedecoreerd worden en in de bloemen gezet worden. Dorothé Verbeek, onze tenor-saxofoniste ontving een speldje voor het 25 jaar lidmaatschap van voorzitter Jaap Cats.

Hierna richtte Jaap zich tot Sjaan van der Kraan. Want zij is reeds 60 jaar lid van de vereniging. En een groot deel daarvan was zij zeer actief in het bestuur als secretaresse. Ook voor haar een mooie speld en bloemen.

Na de toespraken van Jaap werden de rollen omgekeerd, Jaap werd zelf toegesproken door ad hoc concertleider Jan Smit. Want ook Jaap jubileerde.

50 jaar lid. Al weer vele jaren in de functie van voorzitter en daarvoor bekleedde hij alle overige bestuursfuncties behalve secretaris. Verder fungeert hij ook met regelmaat als inval dirigent.

 

Alles bij elkaar is de vereniging weer trots op deze jubilerende én alle andere leden. Voor hun niet aflatende inzet in het jubileumjaar. En ook in 2018 zal dat niet minder zijn.

 

Deel dit via;